TYÖNOHJAAJA

SANDRA LAAVOLA

Olen valmistunut työnohjaajaksi Voimavarakeskeisestä työnohjaajakoulutuksesta keväällä 2019. 

Työnohjaajana työskentelen dialogisesti. Dialogisuus on mm. kuuntelemista ja aitoa läsnä olemista ohjattavalle ja hänen asioilleen. Ohjauksissani painottuu myös reflektiivisyys, eli pyrin houkuttelemaan ohjattavaa pohtimaan itseään ja toimintaansa monesta eri näkökulmasta. Käytän myös ratkaisukeskeisiä menetelmiä ja narratiivisuutta. Pyrin huomioimaan ohjauksissani ohjattavieni yksilölliset tarpeet ja tilanteet.

Olen tehnyt työnohjauksia opiskelujeni alusta, eli vuodesta 2017, alkaen. Työnohjauskokemusta minulla on mm. hoito- ja mielenterveysalalta.

Teen työnohjauksia viittomakielen tulkin työni ohessa.
Minuun työnohjaajana voi tutustua tarkemmin tästä linkistä:

Kysy lisää työnohjauksesta tai pyydä tarjous lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sandra.laavola@tulkkausvisio.fi

Kysy myös mahdollisuutta viittomakieliseen työnohjaukseen!

MITÄ TYÖNOHJAUS ON?

Työnohjauksessa ohjattava / ohjattavat voivat pysähtyä pohtimaan toimintaansa koulutetun työnohjaajan avulla. Työnohjauksessa keskitytään työhön: työn ja työntekijän itsensä tutkiskeluun. Tavoitteena on työssä kehittyminen, työn laadun paraneminen ja ohjattavan perustehtävän kirkastaminen. Työnohjaus on siis tavoitteellista työn tutkimista, arviointia ja kehittämistä. Työnohjaus on yleensä pidempikestoinen prosessi, jossa tapaamisia on noin kerran kuukaudessa. 

Ohjaus voidaan toteuttaa yksilö- tai ryhmäohjauksena.

Työnohjaajan tehtävänä on auttaa ohjattavaa / ohjattavia omassa oppimisprosessissaan ja toiminnan reflektoinnissa. Työnohjaaja ei välttämättä ole ohjattavan työn sisältöjen asiantuntija.

Close Menu