KATJA HONKASELKÄ

viittomakielen tulkki
kuurosokeiden tulkki
kirjoitustulkki 

katja.honkaselka@tulkkausvisio.fi

Katja on tehnyt paljon työelämätulkkauksia ja tulkannut kuurosokeille eri kommunikaatiomenetelmiä käyttäen vaativissakin tilanteissa. Hänen erityisosaamiseensa kuuluu myös yhdistys- ja järjestötoiminta sekä terveydenhuolto. Hänellä on monipuolinen kokemus luento- ja seminaaritulkkauksesta eri koulutustasoilla aina yliopisto-opintoihin saakka. Katja tulkkaa myös keskitason englantia ja ruotsia.

Vapaa-ajalla Katja nauttii luonnosta, ulkoilusta sekä harrastamisesta oman hevosen ja koiran kanssa. 

SANDRA LAAVOLA

viittomakielen tulkki
kuurosokeiden tulkki

sandra.laavola@tulkkausvisio.fi

Sandralla on vankka kokemus työelämätulkkauksesta, esimerkiksi luennoista, palavereista ja työnohjauksesta. Hän on pidetty asioimistulkki ja sopeutuu hyvin erilaisiin tilanteisiin. Sandran erityisosaamista on terveydenhuolto, ratsastus ja muu liikunta.

Sandran vapaa-aika kuluu sulkapalloa pelatessa, ulkoillessa ja hyvien kirjojen parissa. Hän matkustelee mielellään ja tutustuu eri kulttuureihin. Kotona Sandra tekee pientä pintaremonttia ja entisöi vanhoja huonekaluja.

HELI LUOMANPERÄ

viittomakielen tulkki
kuurosokeiden tulkki
kirjoitustulkki 

heli.luomanpera@tulkkausvisio.fi

Helillä on paljon kokemusta kirjoitustulkkauksesta ja hän nauttii työstään myös vaativissa tilanteissa. Uransa aikana hän on tehnyt paljon opiskelu- ja asioimistulkkausta sekä tulkkausta ulkomaanmatkoilla. Helin erityisosaamista ovat hengelliset tulkkaukset, musiikki ja kehitysvammaisten parissa työskentely.

Vapaa-aikana Heli nauttii joogasta, pihatöistä ja ratsastamisesta. Hän käy mielellään konserteissa, teatterissa ja elokuvissa. 

SOINTU NIEMINEN

viittomakielen tulkki
kuurosokeiden tulkki
kirjoitustulkki 

sointu.nieminen@tulkkausvisio.fi

Sointu on tehnyt monipuolisesti töitä sekä viittomakielen tulkkina että kirjoitustulkkina. Hän työskentelee myös mielellään kuurosokeiden kanssa. Soinnun erityisosaamista ovat hengelliset tulkkaukset, juhlat ja teatteri. Hän on tulkannut paljon erilaisilla kursseilla ja leireillä, sekä ulkomaanmatkoilla. Sointu tulkkaa myös keskitason englantia ja ruotsia.

Sointu on innokas penkkiurheilija ja liikkuu itsekin paljon: hän ratsastaa ja joogaa sekä lenkkeilee koiransa kanssa.

Close Menu